جمعه 24 بهمن 1404

flag
لیست اخبار صفحه :148
براکسی، عامل اصلی تلفات اخیر وحوش پارک ملی گلستان
مدیرکل دامپزشکی خراسان شمالی تاکید کرد؛

براکسی، عامل اصلی تلفات اخیر وحوش پارک ملی گلستان

مدیرکل دامپزشکی خراسان شمالی در مصاحبه با صداوسیمای این استان، عامل اصلی تلفات اخیر وحوش پارک ملی گلستان را بیماری براکسی Braxy ذکر کرد و گفت: این تشخیص بر اساس یافته های بالینی، عملیات کالبدگشایی و درنظر گرفتن شرایط محیطی در آن بازه زمانی بوده که در سازمان دامپزشکی هم تایید شده است.

دیدار مدیرکل دامپزشکی خراسان شمالی با معاون اقتصادی استاندار

دیدار مدیرکل دامپزشکی خراسان شمالی با معاون اقتصادی استاندار

مدیرکل دامپزشکی خراسان شمالی در دیدار معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار ضمن تبریک انتصاب وی به این سمت، نکات مختصری درباره شرح وظایف و مسئولیت های دامپزشکی در تامین سلامت جامعه و توسعه اقتصادی بیان کرد و تقویت منابع این مجموعه را خواستار شد.

دیدار مدیرکل دامپزشکی خراسان شمالی با معاونان سیاسی و توسعه منابع استاندار

دیدار مدیرکل دامپزشکی خراسان شمالی با معاونان سیاسی و توسعه منابع استاندار

مدیرکل دامپزشکی خراسان شمالی در دیداری صمیمی و مشترک با معاونان سیاسی و توسعه مدیریت و منابع استاندار این استان ضمن ارائه گزارش اجمالی اقدامات و عملکردها، آمادگی این اداره کل را برای همکاری همه جانبه در پیشبرد اهداف توسعه ای استان اعلام کرد.

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور